Personvern

Hos Rejsjazz er vi dedikerte til å beskytte personvernet og sikkerheten til våre kunders personopplysninger. Denne personvernpolicyen beskriver hvilke typer informasjon vi samler inn, hvordan vi bruker den og hvilke tiltak vi tar for å beskytte dine personopplysninger.

1. Informasjon vi samler inn

Når du besøker nettstedet vårt eller foretar et kjøp, kan vi samle inn følgende typer informasjon:

– Personlig informasjon: som navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer og betalingsinformasjon.
– Ikke-personlig informasjon: som IP-adresse, nettlesertype, operativsystem og surfingatferd på nettstedet vårt.

2. Hvordan vi bruker informasjonen din

Vi bruker dine personopplysninger til følgende formål:

– For å behandle og fullføre bestillingene dine, inkludert å sende e-post for å bekrefte bestillingsstatus og levering.
– For å kommunisere med deg om kontoen din, produktene våre, tjenestene våre og kampanjer.
– For å tilpasse handleopplevelsen din, for eksempel ved å vise innhold basert på dine interesser og preferanser.
– For å forbedre nettstedet vårt, produktene våre, tjenestene våre og markedsføringsinnsatsen vår.
– For å overholde gjeldende lover, håndheve våre vilkår og betingelser og beskytte rettighetene og eiendommen til selskapet vårt og våre kunder.

Vi bruker ikke-personlig informasjon til å analysere nettstedstrafikk og brukeratferd, noe som hjelper oss med å forbedre nettstedet vårt og tilpasse innholdet bedre til kundene våre.

3. Hvordan vi beskytter informasjonen din

Vi tar sikkerheten til dine personopplysninger svært alvorlig og iverksetter forskjellige sikkerhetstiltak for å sikre sikkerheten til informasjonen din. Alle transaksjoner på nettstedet vårt er beskyttet av Secure Socket Layer (SSL) krypteringsteknologi, som sikrer at betalingsinformasjonen din blir sendt sikkert og kryptert for å forhindre uautorisert tilgang.

I tillegg lagrer vi dine personopplysninger på sikre servere og begrenser tilgangen til autoriserte personer. Vi selger, bytter eller leier ikke dine personopplysninger til tredjeparter.

4. Tredjepartstjenester

Vi kan bruke tredjeparts tjenesteleverandører for å hjelpe oss med å drive virksomheten vår og nettstedet vårt, for eksempel å behandle betalinger eller sende e-post på vegne av oss. Disse tredjeparts tjenesteleverandørene har bare tilgang til dine person opplysninger for å utføre bestemte oppgaver og er kontraktsmessig forpliktet til å beskytte konfidensialiteten og sikkerheten til dine opplysninger.

5. Endringer i vår personvernpolicy

Vi forbeholder oss retten til å oppdatere eller endre denne personvernpolicyen når som helst. Alle endringer vil bli publisert på denne siden, og din fortsatte bruk av nettstedet vårt innebærer at du godtar den oppdaterte personvernpolicyen.

6. Kontakt oss

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående vår personvernpolicy eller behandling av dine personopplysninger, kan du gjerne kontakte oss.

7. Personvern for barn

Vi er dedikert til å beskytte personvernet til barn som bruker nettstedet vårt. Vi samler ikke bevisst inn personopplysninger fra barn under 13 år, i samsvar med Children’s Online Privacy Protection Act (COPPA) og annen gjeldende lovgivning. Hvis vi blir oppmerksomme på at vi har samlet inn personopplysninger fra et barn under 13 år uten foreldres samtykke, vil vi umiddelbart iverksette tiltak for å fjerne slik informasjon.

Hvis du er en forelder eller verge og tror at barnet ditt har gitt oss personopplysninger uten din tillatelse, vennligst kontakt oss, og vi vil samarbeide med deg for å løse problemet og fjerne slik informasjon fra våre arkiver.

Det er viktig at foreldre og verger overvåker barnas onlineaktiviteter og lærer dem trygge praksiser på Internett. Vi oppfordrer deg til å diskutere denne personvernpolicyen med barna dine for å hjelpe dem med å forstå viktigheten av å beskytte deres personopplysninger på nettet.

Ved å tilby en fullstendig personvernpolicy, streber vi etter å sikre en transparent og sikker handleopplevelse for alle våre kunder.

Copyright © 2023 rejsjazz.com - Alle rettigheter forbeholdt.